ETWİNNİNG space-steam

Öğrencilerimizde STEAM temelli öğretim alışkanlıkları kazandırmaya yönelik "Space STEAM" eTwinning projesi Başladı. Türkiye, Azerbaycan, Romanya ve Fransa ortaklı projemizde " kalıcı stem etkinlikleri ile kalıcı öğrenmenin yollarıını öğrenecekler ve araştırma, sorgulama ile süreç analızleri yapacaklar. Dijital ve web 2 etkinlikleri ile de dijital yeterliliklerini geliştirecekler. Projemizin Amacı:

Öğrencilerimizin temel becerilerinin gelişmesini sağlayacak yöntemler her geçen gün gelişmekte ve değişmektedir. Sorunlara karşı çözüm odaklı yaklaşımlar daha ön plana çıkmaktadır. Projemiz ile öğrencilerimizin yaşadıkları çevreden başlayarak oluşan sorunlara STEAM temelli çözüm önerilerini geliştirmek istiyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz 21. yüzyıl becerilerinin de desteği ile sorunlara karşı farklı bakış açısı geliştirecekler ve uygulamaya yönelik çalışmalara yapacaklardır. Öncelikle yakından uzağa ilkesi ile yaşadığı çevreden başlayarak yeni keşifler yapacaklar, hayatlarını kolaylaştıracak çözüm önerilerini sunacaklar, teknolojinin de yardımı ile karşılaştırma yapabileceklerdir. Sorunun değil çözümün parçası olmayı alışkanlık haline getirecekler.

Şubat ayında tamamlanacak proje ile öğrencilerimize farklı ülkelerden arkadaşları ile iletişim kurma, fikir alışverişi yapma ve ortak ürünler hazırlama gibi etkinliklerimiz olacak.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi