eTWİNNİNG OYNUYORUM GEÇMİŞİMİ TANIYORUM

Okulumuz sınıf öğretmeni Kübra YILDIRIM'ın kurucu ortaklığını yaptığı Oynuyorum Geçmişimi Tanıyorum projemiz başladı. Proje geleneksel çocuk oyunlarını derslere entegre etmeyi hedeflemektedir. Öğrencilerin oyunlarla paylaşmayı,  saygı duymayı, yardımlaşmayı, dayanışmayı öğrenip hayatlarına empoze edecekleri projede Web 2.0 araçları ile de teknoloji kullanımını arttırmak üzere etkinlikler yapılacaktır. Aile büyüklerinin oynadığı oyunları sosyal etkileşim düzeyini arttırarak öğrenecekleri ve kendileri de uygulayacaklari projeden büyük yarar sağlayacaklarını düşünmektedirler. İlk ay oyunu olan yağ satarım bal satarım oyunu öncelikle büyüklerimizden öğrenildi,oyunun resmi yapıldı ve  oyun öğrencilerimiz tarafından keyifle oynandı.

30-03-2022